Niet bekend Factual Statements About laser ontharing

Gedurende ons ontharingsbehandeling bevinden een hoofdharen zich dikwijls in meerdere fasen. Zo mag het zijn dat ons aanzienlijk deel over een haarzakjes in de rustfase kan zijn, doch dat er later toch nog haren uit het haarzakje groeien. Ook mogen ook niet-levendige haarzakjes actief geraken gedurende onder andere een overgang ofwel bij gebruik betreffende bepaalde medicijnen. Om zeker zoveel geoorloofd haarzakjes te vernietigen, wordt identiek gebied daarom enkele keren behandeld.

Vanaf als zie je de resultaten betreffende permanente ontharing? Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Een deel over een haartjes zal meteen na de verzorging verdwenen zijn, omdat die door een laser worden verbrand. Dit overgrote deel met de haren zal desalniettemin pas een aantal dagen na de treatment verdwijnen.

Dit intakegesprek dient tussen verdere teneinde te peilen ofwel u passend bent voor een verzorging. Contra-indicaties kunnen bestaan epilepsie, zonneallergie, een aanwezigheid van kwaadaardige moedervlekken, dit doormaken betreffende een infectieziekte, tatoeages in het behandelgebied en dit toepassen over enkele medicijnen. Een arts mag dan regelmatig een overige behandeling adviseren.

Ontzettend fijne kliniek. Tot mijn spijt kan zijn daar voor mij het een en ander ook niet volstrekt goed gegaan. Dit is grote pech geweest en ik neem hier een kliniek niet …

Een haarwortels tussen een huid veranderen bij blootstelling aan temperaturen boven een 43 graden. Bij dit ontharen ieder laser in de kliniek in Amsterdam verwarmen wij uw huid langzaam tot 45 graden.

Ook werken we betreffende een HR laser, wat een methode kan zijn welke stationair wordt genoemd. Dit betekent het we betreffende 6
7
8
9 lichtpuls een warmte bereiken in een haarfollikel om de haar definitief weg te oplopen. Het kan zijn uiteraard ons verschillende handelwijze dan een SHR laser ontharing. Deze manier mag tevens zodra gevoelig geraken ervaren.

Zeer deskundige artsen en een kliniek waar breedvoerig een tijd voor jouw wordt genomen betreffende bijzonder behulpzaam personeel.

Je heb buitengewoon gemakkelijk blond haar. Is permanente ontharing door medicament met laser vanwege mij mogelijk? Bij lichtblonde, grijze en rode hoofdharen kan zijn een laserbehandeling niet zo efficiã«nt.

Bij deze behandelmethode kan zijn het essentieel dat een huid niet donkerder kan zijn vervolgens een kleur met het haar of via de zon gebruind kan zijn. De hoofdharen mogen niet te iel (gemakkelijk dons), blond, grijs of rossig bestaan.

Gedurende dit consult betreffende de arts ofwel huidtherapeute bepraten we de techniek en manier met ons laserontharing. We leggen uitvoerig uit hetgeen een mogelijke risico’s en complicaties zijn en wij nemen uw handige gezondheidstoestand via, met name uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt ons permanente ontharing met laser in prima omstandigheid plaats.

De haarzakjes welke we gedurende de behandelingen vernietigd beschikken over, moeten geen andere hoofdharen meer produceren. Wel kan zijn het mogelijk dat bij kracht van onder andere hormonen zoals een zwangerschap en de menopauze ofwel medicatiegebruik, enig hergroei met haren optreedt. Dit is desalniettemin veelal betreffende 3 touch-up behandeling wederom juist te veven.

Vijf tot ruim 20 dagen na de behandeling, valt dit haar uit. U dan ook bent een goede kandidaat vanwege laserbehandeling als er sprake is van donkere stugge hoofdharen en een lichte huid. Jammer genoeg kunt u dan ook géén laserontharingsbehandeling ondergaan, ingeval er sprake kan zijn over blonde, rossige of grijze hoofdharen, donshaar ofwel ons donkere huid.

In ons cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten een aantal maanden nadat ze in de kliniek zijn geweest om ons ons rapportcijfer te melden lees meer op een schaal met 0 tot 10.

Laserontharing wordt dikwijls een permanente uitkomst genoemd. Dit is echter ook niet volstrekt juist. Een hoofdharen die op dit ogenblik aangaande een treatment aanwezig zijn, mogen verwijderd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *